CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

File de peste la microunde


Timp de executie si complexitate: 15 min
Ingrediente:
400g file de peste
6 linguri pesmet
2 albusuri de ou
sare, piper alb
optional: parmezan, praf de usturoi



Realizare : Pentru prepararea acestei retete se prefera pestele proaspat, deoarece acesta va lasa mai putina apa. Pestele congelat, de cele mai multe ori fiind si glazurat, poate umezi in mod neplacut pesemetul. Aceasta poate fi pregatit similar, dar prajit in tigaia cu ulei (clasic).
Se usuca cat mai bine pestele, cu un prosop de hartie.
Se amesteca pesmetul cu condimentele.
Se amesteca albusurile cu un praf de sare.
Bucatile de peste se trec prin albus, apoi prin pesmet, si se aranjeaza intr-un vas de sticla termorezistenta. Acesta se acopera cu folie si se da la cuptorul cu microunde, la putere maxima, timp de 5 - 6 minute.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje