Retete
ADAUGA RETETARETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii | |
| |
Timp de executie si complexitate: 15 min | |
Ingrediente:
| |
Realizare : Pentru prepararea acestei retete se prefera pestele proaspat, deoarece acesta va lasa mai putina apa. Pestele congelat, de cele mai multe ori fiind si glazurat, poate umezi in mod neplacut pesemetul. Aceasta poate fi pregatit similar, dar prajit in tigaia cu ulei (clasic). Se usuca cat mai bine pestele, cu un prosop de hartie. Se amesteca pesmetul cu condimentele. Se amesteca albusurile cu un praf de sare. Bucatile de peste se trec prin albus, apoi prin pesmet, si se aranjeaza intr-un vas de sticla termorezistenta. Acesta se acopera cu folie si se da la cuptorul cu microunde, la putere maxima, timp de 5 - 6 minute. |
    IMAGINI RETETA
Recomanda si prietenilor |
Mesaje si opinii
Nu exista mesaje |